Experience
Invictus Secondary
School

FREE weekend
online trial classes

Experience Invictus Secondary School today!

Sign up for our FREE weekend online trial classes to find out more about the excellent Cambridge Lower Secondary and IGCSE curriculum on offer at Invictus. For students in Years 7-10 and 12, our trial classes are taught by Invictus Chai Wan teachers and will closely mirror actual physical in-classroom sessions.

Take a look at our detailed class schedules and subjects on offer and register today! EDB registration pending

Register Now
Invictus Hong Kong Chaiwan
Invictus Hong Kong Chaiwan
Invictus Hong Kong Chaiwan

學費相宜的中學課程,每年港幣120,000元

*學校牌照申請中

Grade Promotion Chai Wan
Invictus Hong Kong Chaiwan

Secondary School at 188 Tai Tam Road, Chai Wan
Now open for registration

*Subject to licensing approval

School Fees HKD 120,000 per year for all secondary levels

Invictus Hong Kong Chaiwan

與眾不同

茵維特中學(柴灣)

茵維特中學(柴灣)將會是一所私立的男女中學,為本地及外籍家庭提供七至十三年級學費相宜的優質教育。茵維特是一個齊心協力、和而不同的學習社群,我們的學生在濃厚的學習氛圍下將得到充分的學習機會盡情發揮他們的潛力。

目前,我們的學校註冊申請正在審批當中。我們期望能在2020年11月投入服務,並提供劍橋初中課程,英國的國際普通中學教育文憑考試課程(IGCSE)和國際高中高級課程(IAL)。

茵維特中學(柴灣)

學年:2020-2021

茵維特中學計畫在2020-2021學年度提供七、八、九、十及十二年級的課程。本學年度由2020年8月開始,但實際開學時間有待教育局審批。在2021-2022學年度, 我們將會開設十一及十三年級課程。

2020-2021學年度的入學年齡

中學課程(七、八、九、十和十二年級)
七年級
2008年9月1日 - 2009年8月31日出生

(11歲)

八年級
2007年9月1日 - 2008年8月31日出生

(12歲)

九年級
2006年9月1日 - 2007年8月31日出生

(13歲)

十年級
2005年9月1日 - 2006年8月31日出生

(14歲)

十二年級
2003年9月1日 - 2004年8月31日出生

(16歲)

敬請預約參觀我們位於柴灣的校園,以便了解我們的全方位及國際化課程。

参观校园
Invictus Cambridge

您想了解更多有关Invictus School Hong Kong的信息吗?

请在下面留下您的联系信息,我们会尽快给您回复。

Must be a valid phone number.

谢谢您的提交!

top 10 schools
我们很荣幸获颁“新加坡十大顶尖国际学校”。